პარასკევი, 2017-08-18, 12:19 PM
scripts
მთავარი | Heeelp :( - ფორუმი
WELCOME: SCRIPTS.UCOZ.COM=)
[ ახალი შეტყობინებები · მონაწილეები · ფორუმის წესები · ძებნა · RSS ]
გვერდი 1 დან1
ფორუმი » PHP scripts » Help / დახმარება » Heeelp :(
Heeelp :(
Old Дата: შაბათი, 2008-02-09,   
Man
ჯგუფი: User
შეტყობინება: 3
რეპუტაცია: 0
სტატუსი: გასულია
[ (GE) ]
 

Default Дата: შაბათი, 2008-02-09, 8:27 AM | Сообщение # 1


au skripti rogor avtvirto saitze??? :(

Old Дата: შაბათი, 2008-02-09,   
Admin
ჯგუფი: Moderators
შეტყობინება: 85
რეპუტაცია: 1
სტატუსი: გასულია
[ (GE) ]
 

Default Дата: შაბათი, 2008-02-09, 9:45 AM | Сообщение # 2


dasackisistvis gadacere romlime FTP programa, magalitad Cuteftp an smart ftp (dagugle), shemdeg chacere mand sheni FTP-s monacemebi da atvirte gadacerili skriptis kvela paili

Old Дата: შაბათი, 2008-02-09,   
Admin
ჯგუფი: Moderators
შეტყობინება: 85
რეპუტაცია: 1
სტატუსი: გასულია
[ (GE) ]
 

Default Дата: შაბათი, 2008-02-09, 9:46 AM | Сообщение # 3


tutorialsac davdeb cota xanshi smile

Old Дата: კვირა, 2008-02-10,   
Man
ჯგუფი: User
შეტყობინება: 3
რეპუტაცია: 0
სტატუსი: გასულია
[ (GE) ]
 

Default Дата: კვირა, 2008-02-10, 4:52 AM | Сообщение # 4


ok, gaixare wink

Added (2008-02-10, 4:52 Am)
---------------------------------------------
au levan ar shegidzlia Cuteftp-s linki momce romelsac serial numberi moyveba tore CuteFTP.Pro.8.1 davayene da magis seriali versad ver vishove sad


Old Дата: კვირა, 2008-02-10,   
Admin
ჯგუფი: Moderators
შეტყობინება: 85
რეპუტაცია: 1
სტატუსი: გასულია
[ (GE) ]
 

Default Дата: კვირა, 2008-02-10, 11:06 AM | Сообщение # 5


kirta,
http://astalavista.box.sk

აქ მოძებნე. თუ ვერ იპოვი ცოტა ძველი ვერსია დააყენე, რომლის კრეკიც იქნება wink


Old Дата: სამშაბათი, 2008-02-12,   
Man
ჯგუფი: User
შეტყობინება: 3
რეპუტაცია: 0
სტატუსი: გასულია
[ (GE) ]
 

Default Дата: სამშაბათი, 2008-02-12, 2:22 PM | Сообщение # 6


au exla ra vqnaa??? sad

Added (2008-02-12, 2:22 Pm)
---------------------------------------------
ai davayene skripti da ro shevdivar amas micers, es rogor unda shevavso???


Old Дата: შაბათი, 2008-02-23,   
Admin
ჯგუფი: Moderators
შეტყობინება: 85
რეპუტაცია: 1
სტატუსი: გასულია
[ (GE) ]
 

Default Дата: შაბათი, 2008-02-23, 3:23 AM | Сообщение # 7


kirta,

მანდ შენი ფტპ-ს მონაცემები უნდა მიუთითო. ჯერ დაბლა რა ფაილებიც წერია ეგენი დაჩმოდე.




Сообщение отредактировал levani - შაბათი, 2008-02-23, 3:24 AM
ფორუმი » PHP scripts » Help / დახმარება » Heeelp :(
გვერდი 1 დან1
ძებნა:

Copyright MyCorp © 2017