ხუთშაბათი, 2017-12-14, 2:37 PM
scripts
მთავარი | Power Board 2.3.3 - ფორუმი
WELCOME: SCRIPTS.UCOZ.COM=)
[ ახალი შეტყობინებები · მონაწილეები · ფორუმის წესები · ძებნა · RSS ]
გვერდი 1 დან1
ფორუმი » PHP scripts » Help / დახმარება » Power Board 2.3.3 (forum help)
Power Board 2.3.3
Old Дата: კვირა, 2008-05-11,   
Man
ჯგუფი: User
შეტყობინება: 3
რეპუტაცია: 0
სტატუსი: გასულია
[ (GE) ]
 

Default Дата: კვირა, 2008-05-11, 1:20 PM | Сообщение # 1


gaurajos

admin tu ici myweb.gs forumze rogor davdo simgera ise ro shsvlisas ismodes admin?


Old Дата: შაბათი, 2008-07-12,   
Admin
ჯგუფი: Moderators
შეტყობინება: 85
რეპუტაცია: 1
სტატუსი: გასულია
[ (GE) ]
 

Default Дата: შაბათი, 2008-07-12, 4:55 AM | Сообщение # 2


<OBJECT ID="MediaPlayer1" CLASSID="CLSID:22d6f312-b0f6-11d0-94ab-0080c74c7e95" CODEBASE="http://activex.microsoft.com/activex/controls/mplayer/en/nsmp2inf.cab# Version=5,1,52,701" STANDBY="Loading Microsoft Windows® Media Player components..." TYPE="application/x-oleobject" width="280" height="46">
<param name="fileName" value="http://www.domain.com/music/music.m3u">
<param name="animationatStart" value="true">
<param name="transparentatStart" value="true">
<param name="autoStart" value="true">
<param name="showControls" value="true">
<param name="Volume" value="-300">
<embed type="application/x-mplayer2" pluginspage="http://www.microsoft.com/Windows/MediaPlayer/" src="http://www.domain.com/music/music.m3u" name="MediaPlayer1" width=280 height=46 autostart=1 showcontrols=1 volume=-300>
</OBJECT>

http://nunzioweb.com/streaming_audio-example.htm


Old Дата: სამშაბათი, 2008-08-05,   
Man
ჯგუფი: User
შეტყობინება: 3
რეპუტაცია: 0
სტატუსი: გასულია
[ (GE) ]
 

Default Дата: სამშაბათი, 2008-08-05, 12:24 PM | Сообщение # 3


kaixani ar shemomixedia aq exla vnaxe es da shegilia mimdevrobit mitxra brat sad unda chavsva eg kodi??

Old Дата: პარასკევი, 2008-08-08,   
Admin
ჯგუფი: Moderators
შეტყობინება: 85
რეპუტაცია: 1
სტატუსი: გასულია
[ (GE) ]
 

Default Дата: პარასკევი, 2008-08-08, 4:15 AM | Сообщение # 4


droebiti,
ყველგან შეიძლება ჩასვა მარა კობია სკინის header-ში ან footer-ში ადმინკიდან

Old Дата: პარასკევი, 2008-08-08,   
Man
ჯგუფი: User
შეტყობინება: 3
რეპუტაცია: 0
სტატუსი: გასულია
[ (GE) ]
 

Default Дата: პარასკევი, 2008-08-08, 9:37 AM | Сообщение # 5


gaixare da simgera rogor chavsva romelic minda gaushva an sad unda chavsva??



Сообщение отредактировал droebiti - პარასკევი, 2008-08-08, 10:24 AM
Old Дата: შაბათი, 2008-08-16,   
Admin
ჯგუფი: Moderators
შეტყობინება: 85
რეპუტაცია: 1
სტატუსი: გასულია
[ (GE) ]
 

Default Дата: შაბათი, 2008-08-16, 4:50 AM | Сообщение # 6


droebiti,
ლურჯად http://www.domain.com/music/music.m3u ეს სადაც წერია მაგის მაგივრად უნდა ჩასვა სიმღერის მისამართი, სულ ორ ადგილას არის ჩასასმელი.

ფორუმი » PHP scripts » Help / დახმარება » Power Board 2.3.3 (forum help)
გვერდი 1 დან1
ძებნა:

Copyright MyCorp © 2017